Laagsteprijsgarantie

Lagardère Travel Retail Belgium garandeert de best mogelijke prijs in België.

U mag er zeker van zijn dat u parfums, horloges, zonnebrillen, ready-to-wear items, accessoires, chocolade van prestigieuze Belgische merken en andere producten aankoopt aan onklopbare prijzen. Enkel sigaretten, tabaksproducten, alcohol en producten bestemd voor onmiddellijke consumptie uit ons “Food on the Go” assortiment (bv.: flesjes water of frisdrank, salades, broodjes, wraps, …) zijn uitgesloten van de actie.

Lowest price guarantee

ONKLOPBARE PRIJZEN
Dankzij onze Laagsteprijsgarantie, mag u er zeker van zijn dat u via onze Duty Free Stores koopt aan de laagste prijzen van het land. Wij zijn ervan overtuigd dat u nergens anders goedkoper vindt!

Lagardère Travel Retail Belgium spaart kosten noch moeite om de laagste prijzen in België te kunnen aanbieden.

Indien u binnen de 15 dagen na uw aankoop exact hetzelfde product, in dezelfde hoeveelheid en vorm, bij een in België gevestigde fysieke winkel die voor het publiek toegankelijk is en minimum 5 dagen per week open is, goedkoper vindt (uitgezonderd promoties) dan de prijs die u bij ons betaalde, dan betalen wij u het verschil in prijs TWEE KEER terug!

De klant krijgt slechts één keer een terugbetaling voor hetzelfde artikel per kalenderjaar.

De volgende kortingen op producten worden beschouwd als kortingen of promoties in de zin van deze actie, de volgende producten worden dus uitdrukkelijk uitgesloten van onze Laagsteprijsgarantie:
producten die goedkoper zijn of waar korting op is omwille van een getrouwheidskorting;
solden op kleding en accessoires;
stokverkopen of verkopen na faillissement;
verkoop die enkel bestemd is voor professionele klanten;
kortingen die enkel gelden voor een beperkt aantal klanten of die worden verkregen na spaaracties;
de verkoop van tweedehandsspullen;
de verkoop buiten België;
producten aangeboden via het Internet (webshop of e-commerce); en
• klanten die geen geldige instapkaart hebben.

Indien u, ondanks onze inspanningen, toch nog stuit op:

  • exact hetzelfde product in een in België gevestigde fysieke winkel die voor het publiek toegankelijk is en minimum 5 dagen per week open is, aan een nog betere prijs (uitgezonderd promoties), binnen de 15 dagen na uw aankoop? Dan betalen wij u graag het verschil in prijs TWEE KEER terug. Dat is onze garantie!

> EEN TERUGBETALING AANVRAGEN