De wereldleider in reisbenodigdheden

Een dynamisch en sterk netwerk

Dankzij onze uitgebreide portfolio van eigen en partnermerken dekken we alle behoeften van onze reizigers:

Gemak: we ontwikkelen one-stop-shop concepten en bieden een breed scala aan producten, van pers, tijdschriften en boeken, eten en drinken, souvenirs en sigaretten tot elektronica, reisaccessoires en verzorgingsproducten. Relay is ons nummer één convenience-merk en het wereldwijd toonaangevende convenience-merk voor reisbenodigdheden. We werken ook samen met innovatieve en gerenommeerde merken zoals TripAdvisor, 7-Eleven en Today. We richten ons op specifieke convenience-segmenten, zoals pendelaars, dankzij eigen merkconcepten zoals 1 Minute en Hubiz.

Souvenirs: we bieden concepten aan die diep geworteld zijn in de cultuur van elk platform, via ons eigen souvenirmerk, Discover, en door de ontwikkeling van gespecialiseerde concepten op maat, zoals de Tour Eiffel-boetieks in Parijs, de Sydney Opera House-winkel, en de officiële All Blacks-winkel op de luchthaven van Auckland.

Elektronica: wij hebben het elektronicaconcept Tech2Go ontwikkeld. We werken ook samen met lokale industrieleiders zoals Fnac of Virgin in geselecteerde markten.

Eigen merken

hubiz fr

Relay

De beste one-stop-shop oplossing

Het krachtigste wereldwijde merk in reisbenodigdheden dat de beste one-stop-oplossing biedt.

Met shops in honderden luchthavens en treinstations over de hele wereld, is Relay een waar herkenningspunt voor vele reizigers.

Relay biedt iedere reiziger de geknipte selectie van reisbenodigdheden om zijn of haar reis te vergemakkelijken en te verrijken.

Het Relay concept steunt op 4 belangrijke pijlers:

  • Een gepast en relevant aanbod.
  • Een gastvrij en efficiënt winkeldesign.
  • Een optimale prijs/kwaliteit verhouding.
  • Betrouwbare, zorgzame en open-minded verkopers.

 

Tech2go

Een gerichte selectie technologische accessoires voor de echte reizigers

Het design van de Tech2go-shop is essentieel in het verhaal van het concept. Klanten beleven een futuristische, hightech en toch warme, sociale winkelervaring. De shopinrichting is jong, speels en technisch, met een focus op interactie. De koptelefoons aan de muur kan je naar hartenlust testen. Onmisbaar voor een technologieshop als Tech2go! Digitale tools worden in de winkel geëtaleerd, zodat gehaaste reizigers snel de juiste producten kunnen kiezen. De sprekende beelden aan de muren verzachten het ‘tech’-gevoel en spreken voorbijgangers aan. 

Merchandising zorgt voor het nodige entertainment in de winkel en zet de belangrijkste productcategorieën van Tech2go in de spotlights (koptelefoons, smartphoneaccessoires, opladers en adaptors). Iedereen vindt er wel zijn gading, ongeacht het budget. Tech2go wordt nog aantrekkelijker door zijn innovatie, bepaalde exclusieve merken en competitieve prijzen.

Het team van Tech2go mag dan wel specialist zijn in innovatieve en complexe technologische accessoires, elke medewerker is hartelijk en klantgericht. De winkelverkopers worden door de merken zelf opgeleid om helder en eenvoudig met klanten te communiceren, zodat ook mensen die minder vertrouwd zijn met technologie of gehaaste reizigers snel geholpen worden.

 

Discover

Een unieke souvernirshop met een vleugje lokale cultuur

In deze winkel vind je authentieke, hoogwaardige en betaalbare geschenken en souvenirs. Reizigers genieten er van een mooie beleving en ruimte, en een doordachte winkelervaring.

Ga gezellig winkelen met je familie en vrienden bij Discover, overal ter wereld, en snuif de lokale sfeer op in elke shop. Het delicate evenwicht tussen naambekendheid en lokale identiteit is te danken aan het unieke, flexibele merkdesign en de indeling van de winkel. Elke shop kan aan de plaatselijke omgeving worden aangepast en toch het dynamische gevoel van een souvenirwinkel creëren.

Het aanbod is een mix van kledij, speelgoed, voedingsproducten, wijn en nog veel meer, met een sterke nadruk op oorsprong en kwaliteit. De producten worden aangepast naargelang het lokale consumentengedrag en plaatselijke trends: orchideeën in Singapore en boomerangs in Australië.

 

Relay VIP-programma

Vertrouw op Relay en word beloond

De Relay-app is de reisgenoot waar alle reizigers op kunnen vertrouwen op de luchthaven en het treinstation! Ons VIP-programma stelt klanten in staat om te profiteren van unieke en exclusieve promoties en permanente kortingen op geselecteerde categorieën, direct op hun smartphone.

Reizigers worden aan al deze voordelen herinnerd wanneer ze in de buurt komen van een Relay-winkel. In Hong Kong is dit programma toegankelijk via WeChat voor nog meer gemak.

 

Franchise

Word franchisenemer van Lagardère Travel Retail

 

Lagardère Travel Retail biedt de mogelijkheid om zijn verschillende winkelketens in het buitenland in franchise te geven en daarbij gebruik te maken van de lokale expertise van potentiële partners met onze commerciële ondersteuning, voor wereldwijd gerenommeerde merken zoals Relay.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van franchisemogelijkheden of meer informatie wil, dan kan je contact met ons opnemen.