Join Us

Largardère Travel Retail is actief in 39 landen op 5 continenten en verwelkomt mensen met allerlei achtergronden, standpunten en ervaringen op elke locatie.

De unieke internationale context van de luchthavens en de typische reissfeer die er hangt, zorgen voor een geweldige werkomgeving. In deze aantrekkelijke en fascinerende omgeving baten wij een groot aantal winkels uit met een zeer breed aanbod aan exclusieve merken en producten. De drijfkracht van dit alles: onze polyvalente en gemotiveerde verkoopteams, ondersteund door een professionele logistieke organisatie en een efficiënte administratie. Samen zijn de sleutel tot succes van ons bedrijf! Daarom hechten wij veel belang aan de selectie van onze medewerkers en hun ontwikkeling binnen het bedrijf en zorgen wij voor een stimulerende werkomgeving.

In België, wij hebben momenteel een 500-tal werknemers in dienst, waarvan 300 in de verkoop. De overige werknemers zijn actief in de logistiek en in administratieve functies. Onze professionele en enthousiaste medewerkers  evolueren in een unieke omgeving met merken van topkwaliteit, een competitief prijsbeleid, maandelijkse promoties, een dynamische communicatiestrategie en een moderne organisatiestructuur.

Klik hier om onze vacatures te bekijken.