Join Us

Largardère Travel Retail is actief in 39 landen op 5 continenten en verwelkomt mensen met allerlei achtergronden, standpunten en ervaringen op elke locatie.

De unieke internationale context van de luchthavens en de typische reissfeer die er hangt, zorgen voor een geweldige werkomgeving. In deze aantrekkelijke en fascinerende omgeving baten wij een groot aantal winkels uit met een zeer breed aanbod aan exclusieve merken en producten. De drijfkracht van dit alles: onze polyvalente en gemotiveerde verkoopteams, ondersteund door een professionele logistieke organisatie en een efficiënte administratie. Samen zijn de sleutel tot succes van ons bedrijf! Daarom hechten wij veel belang aan de selectie van onze medewerkers en hun ontwikkeling binnen het bedrijf en zorgen wij voor een stimulerende werkomgeving.

 

In België, wij hebben momenteel een 500-tal werknemers in dienst, waarvan 300 in de verkoop. De overige werknemers zijn actief in de logistiek en in administratieve functies. Onze professionele en enthousiaste medewerkers  evolueren in een unieke omgeving met merken van topkwaliteit, een competitief prijsbeleid, maandelijkse promoties, een dynamische communicatiestrategie en een moderne organisatiestructuur.

We zijn momenteel op zoek naar enthousiaste studenten die geïnteresseerd zijn om als verkoper/verkoopster te werken tijdens de zomervakantie (juli/augustus/september). Je zal deel uitmaken van een dynamisch verkoopsteam in een van onze winkels in Travel Essentials, Duty Free & Fashion and Foodservice. Ons hoogstaand gamma luxeproducten en de daarbij horende uitstekende service is een bron van inspiratie voor onze klanten en tilt hun winkelervaring naar een hoger niveau.


Taakomschrijving

We zoeken gemotiveerde studenten die ons team willen versterken in de verkoop. Je zal werken in de internationale en dynamische omgeving van de luchthaven van Zaventem. Je bent flexibel om in een variabel uurrooster te werken, aangezien we hier in shiften werken tussen de uren van 6u s’ ochtends en 22u ’s avonds, inclusief weekends en feestdagen.  

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het warm onthaal van klanten en het zorgen dat ze zich direct welkom voelen in de winkel.
 • Het bijstaan van klanten met hun productkeuze en het geven van een vakkundig advies op een professionele manier.
 • Het afrekenen van aankopen aan de kassa en het leren omgaan met de kassaprocedures.
 • Het algemene beheer van de winkel (netheid, stockbeheer,...) en het zorgen voor een aantrekkelijke en ordelijk overzicht van alle producten.
 • Het bijstaan van klanten aan de self-check out.

Profiel

Ben jij de student die we zoeken?

 • Je vindt het geen probleem om in een variabel uurrooster te werken.
 • Je bent altijd stipt op tijd en werkt nauwkeurig.
 • Je bent vlot drietalig: Nederlands, Frans en Engels
 • Je kan goed omgaan met de verschillende internationale klanten en verschillende culturen.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je hebt interesse voor alles wat sales-gericht is.
 • Je vertegenwoordigt de waarden en normen van het bedrijf en zorgt dan ook voor een verzorgd voorkomen.

Interesse/Kent u iemand?

Bedankt om je CV en motivatiebrief te sturen naar jobs@lagardere-tr.be.

Lagardère Travel Retail Belgium is op zoek naar een dynamische verkoper/verkoopster om ons team te versterken. Onze winkels op de luchthaven bieden een unieke winkelervaring op het gebied van Travel Essentials, Duty-Free  & Fashion en Foodservice. Met een high-end aanbod aan luxe producten en uitzonderlijke klantenservice, zoeken we iemand die de klantbeleving naar een hoger niveau kan tillen.


Als verkoper/verkoopster werk je in een snelle en steeds veranderende omgeving, met een flexibel uurrooster dat ook weekends en feestdagen omvat, tussen 6.00 en 22.00 uur.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het bieden van een warme en gastvrije klantenservice.
 • Het aanbieden van advies en deskundige aanbevelingen.
 • Bedienen van de kassa en ervoor zorgen dat de kassa klopt.
 • Het algemene beheer van de winkel (netheid, stockbeheer,...) en het zorgen voor een aantrekkelijke en ordelijk overzicht van alle producten.
 • Klanten helpen met self-check out procedures.

Wij zoeken een flexibel en gemotiveerd persoon die:

 • Kan werken met een variabel uurrooster.
 • Zich comfortabel voelt in de omgang met internationale klanten en diverse culturen.
 • een sterke teamspeler is.
 • Drie talen beheerst, namelijk Nederlands, Frans en Engels
 • Een passie heeft voor verkoop en al voorafgaande verkoopervaring heeft.
 • Beschikt over minimaal een middelbaar diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Als vertegenwoordiger van het bedrijf, moet je een professionele uitstraling hebben en je houden aan de waarden en normen van het bedrijf. Ben jij een gedreven, punctueel en dynamische persoon? Dan nodigen we je graag uit om onderdeel uit te maken van ons geweldige team!

Interesse/Kent u iemand?

Bedankt om je CV en motivatiebrief te sturen naar jobs@lagardere-tr.be.

Taakomschrijving

Geen standaard ‘9 to 5’ werkuren voor jou? Dan is een variabel uurrooster jou op het lijf geschreven. Hier werken we in shiften tussen de uren van 6u s’ ochtends en 22u ’s avonds, inclusief weekends en feestdagen. 

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het warm onthaal van klanten en het zorgen dat ze zich direct welkom voelen in de winkel.
 • Het bijstaan van klanten met hun productkeuze en het geven van een vakkundig advies op een professionele manier.
 • Het afrekenen van aankopen aan de kassa.
 • Het algemene beheer van de winkel (netheid, voorraadbeheer,...) en het zorgen voor een aantrekkelijke en ordelijk overzicht van alle producten.

Profiel

Heb je een passie voor parfums en geuren? Ben je steeds bezig met je uiterlijk en voorkomen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken.

Lagardère Travel Retail, met zijn groot gamma aan luxewinkels, biedt een exclusieve kans om te werken als verkoper/verkoopster in een van de Estée Lauder Companies winkels. We zijn op zoek naar een gepassioneerd persoon die deel wil uitmaken van ons team om klanten te inspireren en te prikkelen met een uitstekende klantenservice en uitgebreide productkennis.

Als verkoper/verkoopster ben je iemand met al wat ervaring in de verkoop, zodat je het merk kan vertegenwoordigen en klanten kan verder helpen met hun aankoop. We zoeken iemand die affiniteit heeft met het gamma aan luxeproducten en een uitstekende talenkennis heeft, met nadruk op het Engels. Je zal werken in de internationale omgeving van de luchthaven die veel waarde hecht aan diversiteit en cultuur.

Aanbod

Contract van onbepaalde duur met een attractief salarispakket en extralegale voordelen zoals o.a. maaltijdchèques en een groeps- en hospitalisatieverzekering.
Aangename en innovatieve werkomgeving op de luchthaven.

Interesse/Kent u iemand?

Bedankt om je CV en motivatiebrief te sturen naar jobs@lagardere-tr.be