Vraag een terugbetaling aan

Heeft u, ondanks onze inspanningen om u de laagst mogelijke prijs aan te bieden, exact hetzelfde product aan een lagere prijs gevonden dan diegene die u aan ons heeft betaald?

Enkel sigaretten, tabaksproducten, alcohol en producten bestemd voor onmiddellijke consumptie uit ons “Food on the Go” assortiment (bv.: flesjes water of frisdrank, salades, broodjes, wraps, …) zijn uitgesloten van de actie.

Vul dan online het onderstaande formulier volledig in binnen de 15 dagen na uw aankoop, samen met de volgende informatie:

  • Een kopie van uw Lagardère Travel Retail aankoopbewijs (zorg ervoor dat het ticketnummer onderaan zichtbaar is).
  •  Het bewijs dat exact hetzelfde product elders goedkoper was, samen met de datum, de winkel en een foto ervan (met een smartphone is het bijvoorbeeld mogelijk om een screenshot te maken met de datum en de locatie waar de foto is genomen).
    Om te bewijzen dat het om exact hetzelfde product gaat, moet u ervoor zorgen dat het merk, de referentie, de inhoud en de omschrijving van het product goed zichtbaar zijn.
  • Ofwel kan u een foto nemen van een folder van een in België gevestigde fysieke winkel die voor het publiek toegankelijk is en minimum 5 dagen per week open is, waarin exact hetzelfde product aan een lagere prijs staat (zorg er wel voor dat de product details, de inhoud en het merk goed zichtbaar zijn).

Wij wensen u eraan te herinneren dat onze actie enkel van toepassing is op de totale prijs van producten (incl. taksen, accijnzen en andere belastingen) die worden aangekocht in fysieke winkels in België die voor het publiek toegankelijk zijn en minimum 5 dagen per week open zijn (geen webshop of e-commerce), en dat de datum van aankoop in onze winkel en de datum van goedkopere prijs in een andere fysieke winkel binnen de voorvermelde periode moeten vallen.

Lagardère Travel Retail zal enkel overgaan tot de DUBBELE terugbetaling indien alle gevraagde informatie volledig en correct is meegedeeld.

De klant krijgt slechts één keer een terugbetaling voor hetzelfde artikel per kalenderjaar.

De terugbetaling zal worden uitgevoerd binnen de 2 maanden nadat wij daartoe een volledige en juiste aanvraag hebben ontvangen.

Lagardère Travel Retail behoudt zichzelf het recht voor om de prijs en de beschikbaarheid van het product bij de concurrent te controleren alvorens over te gaan tot terugbetaling.

We will deal with your requests during office hours (Monday-Friday: 8:30am-5pm).

 

* Dit is een verplicht veld
 

De informatie die via dit formulier wordt verzameld is onderworpen aan een computerbehandeling, en wordt op basis van uw toestemming, gebruikt om vragen en verzoeken die via de website Lagardere-tr.be worden ontvangen, te beheren. Velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht – hun niet-intelligentie maakt het onmogelijk om het verzoek te verwerken. De ontvanger van de gegevens is de communicatieafdeling van Lagardère Travel Retail. De gegevens worden verwerkt voor de tijd die nodig is om uw verzoek goed af te handelen en vervolgens verwijderd. In overeenstemming met de toepasselijke regelgeving, hebt u het recht om uw toestemming in te trekken, evenals toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens naar een derde partij, indien van toepassing, evenals de mogelijkheid om richtlijnen op te stellen voor het lot van uw gegevens na uw overlijden. Lees hier ons privacybeleid voor meer informatie over de manier waarop we gegevens beheren en om erachter te komen hoe u uw rechten kunt uitoefenen.