Een sublieme luchthavenervaring

Een brede waaier aan smakens

Bekroond concept Vino Volo is al lang de favoriete wijnboetiek voor reizigers, en daar hebben ze zo hun redenen voor! Ons gamma van superieure wijnen, gespecialiseerde en getrainde verkopers, ongeëvenaarde gastvrijheid en stimulerende omgeving maakt van Vino Volo een toonaangevend wijnbarconcept in Noord-Amerika.

We hebben het concept ondertussen uitgebreid met een culinair aanbod voor de fijnproever en een gamma ambachtelijk bier. Dankzij onze nieuwe concepten zal het merk Vino Volo ook bij nieuwe bezoekers gekend raken en kunnen we trouwe klanten verwennen met een ruimer aanbod.

Ons uitmuntend imago omtrent onze kwaliteitsvolle service en gastvrijheid wordt doorgetrokken in de manier waarop we verkopers trainen en opleiden binnen onze nieuwe concepten. De belofte van klantentevredenheid wordt door hen dan ook waargemaakt.

Onze shopinrichting verwelkomt je in een comfortabele, warme omgeving waar je geniet van jouw guilty pleasure. Of je nu reist voor het werk of om er even tussenuit te zijn, bij Vino Volo wacht er je altijd een uitzonderlijke beleving!