Een gerichte selectie technologische accessoires voor de echte reizigers

Het design van de Tech2go-shop is essentieel in het verhaal van het concept. Klanten beleven een futuristische, hightech en toch warme, sociale winkelervaring. De shopinrichting is jong, speels en technisch, met een focus op interactie. De koptelefoons aan de muur kan je naar hartenlust testen. Onmisbaar voor een technologieshop als Tech2go! Digitale tools worden in de winkel geëtaleerd, zodat gehaaste reizigers snel de juiste producten kunnen kiezen. De sprekende beelden aan de muren verzachten het ‘tech’-gevoel en spreken voorbijgangers aan. 

Merchandising zorgt voor het nodige entertainment in de winkel en zet de belangrijkste productcategorieën van Tech2go in de spotlights (koptelefoons, smartphoneaccessoires, opladers en adaptors). Iedereen vindt er wel zijn gading, ongeacht het budget. Tech2go wordt nog aantrekkelijker door zijn innovatie, bepaalde exclusieve merken en competitieve prijzen.

Het team van Tech2go mag dan wel specialist zijn in innovatieve en complexe technologische accessoires, elke medewerker is hartelijk en klantgericht. De winkelverkopers worden door de merken zelf opgeleid om helder en eenvoudig met klanten te communiceren, zodat ook mensen die minder vertrouwd zijn met technologie of gehaaste reizigers snel geholpen worden.