Op wereldvlak

Lagardère Travel Retail is een grensverleggende wereldleider in de travel retail en behoort tot een van de twee divisies van de Lagardère groep.

Wij kunnen terugblikken op meer dan 160 jaar ervaring in travel retail sinds de opening van de eerste boekhandel in 1852 in het Parijse Gare de Lyon. Elke dag worden de reizigers een ervaring rijker.

Het ontwerpen en ontwikkelen van winkelconcepten voor de travel retail is onze core business en we willen alles in het werk stellen om hun bevoorrechte partner te worden.

Met meer dan 5.000 winkels (Travel Essentials, Duty Free & Fashion and Foodservice) in luchthavens, treinstations en andere concessies in 42 landen over de hele wereld, genereren we een omzet van 5,2 miljard euro in 2022.

In België

Als tweede oudste travel retail operator ter wereld en historische leider van de travel retail in België ligt Lagardère Travel Retail Belgium (voorheen International Duty Free) aan de oorsprong van de eerste duty free shops op de luchthavens van Brussel Airport en Brussels South Charleroi Airport, en is tevens ook aanwezig in het station van Brussel-Zuid en in het centrum van Antwerpen.

Lagardère Travel Retail Belgium zet zich voortdurend in voor de selectie en ontwikkeling van een steeds aantrekkelijker en ruimer aanbod van internationale en lokale merken en producten, gaande van parfum en cosmetica tot gastronomie, mode, luxe horloges, pralines, wijn, sterke drank en zelfs speelgoed.