News

05 maart 2020

Opening van onze nieuwe Rituals winkel op Brussels Airport!

Goed nieuws voor alle fans van Rituals! Lagardère Travel Retail Belgium heeft net een nieuwe winkel geopend op Brussels Airport die volledig toegewijd is aan het bekende beautymerk. Reist u binnenkort via Brussels Airport? Kom langs in onze nieuwe Rituals winkel in Terminal A, naast de Luxury Hall winkel, en vind uw favoriete Rituals producten aan de beste prijzen! 

Rituals

Het merk

Geïnspireerd door oude Oosterse tradities is Rituals gecreëerd om luxe en toch betaalbare beautyproducten aan te bieden. Rituals richt zich op het creëren van inspirerende producten die dagelijkse momenten, zoals een bad nemen, een kopje thee drinken of een massage krijgen, transformeren tot een buitengewone gebeurtenis. Voor het wereldwijd bekende merk is niet alleen het welzijn van de klanten belangrijk maar ook het respect voor de planeet, de producten zijn schoon en veilig voor de huid en voor het milieu dankzij de hervulbare verpakkingen.

In samenwerking met de beste parfumeurs uit de parfumerie-industrie heeft Rituals verschillende geuren gecreëerd om u te helpen uw geest en lichaam de tijd en ruimte te geven om te ontspannen. Vind het geluk in de kleinste dingen en begin met het verzorgen van uw lichaam en huis dankzij Rituals en Brussels Airport!

Rituals

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing is een nieuwe toevoeging aan de klassieke Rituals collecties. De collectie helpt u de pad naar uw innerlijke rust te vinden door u te ontspannen en uw slaap te verbeteren. Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op het oude Chinese concept van 'Jing', dat staat voor rust, stilte en kalmte en bestaat uit de creatie van twee nieuwe lijnen: Sleep en Relax, die u zal helpen om uw geest en lichaam te ontspannen. Ontdek alle nieuwe producten van Rituals op Brussels Airport!

Rituals

The Ritual of Namasté

Onthul uw natuurlijke schoonheid met de huidverzorgingsproducten uit de The Ritual of Namasté-collectie. Deze huidverzorgingscollectie, gemaakt van natuurlijke ingrediënten of ingrediënten met een natuurlijke herkomst, respecteert niet alleen uw huid maar ook de planeet met zijn milieuvriendelijke navullingen. Het Ritual of Namasté bevat 4 verschillende lijnen, ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de huid: hydrateren, zuiveren, verstevigen en gladmaken. Vind de perfecte match voor uw huid in onze Rituals winkel!

Koop nu uw favoriete Rituals producten in onze nieuwe Rituals winkel in Terminal A op Brussels Airport!