News

15 oktober 2019

K by Dolce & Gabanna viert een nieuw tijdperk van mannelijkheid

De gloednieuwe geur van Dolce & Gabanna versterkt het charisma en de genereuze geest van de hedendaagse man. Een man die boven alles zijn dierbaren koestert en vol vertrouwen zijn eigen pad volgt. Een man die trouw blijft aan zijn wortels en traditie respecteert, maar tegelijkertijd moderniteit en de veranderingen die daarmee gepaard gaan, omarmt.

Inspirerend, verleidelijk en authentiek

De zorgvuldig samengestelde, mannelijke geur roept meteen het Italiaanse platteland, de mediterrane zon en de aardse geur van de Toscaanse heuvels op. Ieders interesse wordt gewekt. Toetsen van verkwikkende citrus worden gecombineerd met de geur van sensueel cederhout. K by Dolce & Gabanna’s is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de gerenommeerde parfumeurs Daphné Bugey en Nathalie Lorson.

Een onmiskenbaar mannelijke geur: van bloedsinaasappel en citroen tot salie, lavandin, patchoeli en cederhout

Je zintuigen worden geprikkeld door de bruisende geur van citrus, gecombineerd met de frisheid van jeneverbes en kalmerende salie, geranium en lavandin. Deze melange wordt naar een hoger niveau getild door het kruidige extract van rode peper dat de mannelijke energie versterkt en warmte toevoegt. K reflecteert en versterkt het charisma van de moderne man. Mannelijk en magnetisch, met verleidelijke toetsen van cederhout, aardige vetiver en de zoete kruidigheid van patchoeli.

De unieke parfumflacon weerspiegelt het intrigerende karakter van de geur

Ook de flacon combineert traditie en moderniteit. Met een gebeitelde, geometrische fles, een unieke kroon en deeltjes van 24-karaats goud straalt de fles klasse uit en wordt de essentie van moderne mannelijkheid gereflecteerd. De gekroonde letter K combineert het traditionele symbool van royalty met de typische hedendaagse eenvoud.

K

Kerstmis komt eraan!

K by Dolce & Gabanna is het perfect kerstcadeau voor de mannen in jouw leven, voor de helden van vandaag. Het parfum is verkrijgbaar is onze duty free winkels in Brussels Airport en Charleroi Airport.