News

29 oktober 2019

Idôle by Lancôme: Een eerbetoon aan hedendaagse vrouwelijkheid

Lancôme draagt Idôle op aan de nieuwe generatie vrouwen. Vrouwen die de status-quo in twijfel trekken, zich losmaken van traditie en de betekenis van succes opnieuw definiëren. De nieuwe geur viert vrouwen en wil hen bijstaan op hun pad naar geluk en vertrouwen.

Idôle is meer dan een naam, het is een uitroep die vandaag meer omvat dan ooit

Idôle nodigt je uit om in jezelf te geloven, jezelf te overtreffen en je eigen weg te banen. Elke vrouw is een idool. Het vijfletterwoord staat voor de waarden van de nieuwe generatie vrouwen, vrouwen die de wereld veranderen en hun vrouwelijkheid als een unieke kracht beschouwen. Idôle straalt een nieuwe visie op succes uit, een visie die herstelt, inspireert en verenigt in plaats van te ontbinden en voor verdeling te zorgen. Het gaat om het overstijgen van de grenzen van het individu en het benadrukken van de collectieve macht van community.

Een symbool van durf, zelfvertrouwen en vastberadenheid

Minimalistisch, helder en eenvoudig omlijnd met een gouden frame: het parfumflesje is een lege pagina die nog geschreven moet worden, een belofte van oneindige mogelijkheden. De finesse van het flesje benadrukt de geometrische structuur en de ideale verhoudingen. Gevuld met een warme, roos getinte vloeistof nodigt de tijdloze Idôle flacon je uit om de wereld te bekijken door een vreugdevolle filter. Om de impact op het milieu te verminderen en trouw te blijven aan de waarden van de moderne vrouw, is de fles verkrijgbaar in verschillende navulbare formaten.  

“Clean”, een geurveld van verfrissende zuiverheid

“Clean” is de vertaling van een lege, witte pagina waarop elke vrouw de vrijheid heeft om haar eigen verhaal neer te schrijven, een ongerept gebied vol mogelijkheden en oneindige kansen.

Op zoek naar geurnoten die “clean” uitstralen, wendde Lancôme zich tot de roos. Zacht, fris en sensueel, een geur die altijd nauw aan het hart van het merk gelegen heeft en ooit gekozen werd als eerste symbool van Lancôme. De roos werd gecombineerd met twee essences, een absolue en een rozenwater, om het hart van de parfumformule te vormen. Licht versterkt met een vleugje jasmijn straalt dit samenspel van rozen een sprankelende, bloemige geur uit. Op de achtergrond zorgt een combinatie van patchouli en witte musk voor een witte chypre-basis.

Idole

Met een geur die zowel delicaat als krachtig is, weerspiegelt Idôle hedendaagse vrouwelijkheid en viert het de unieke vrouwelijke kracht. Het parfum belichaamt de idealen van een nieuwe wereld, een wereld vol mogelijkheden.  

Lancôme draagt Idôle op aan de vrouw die haar eigen leven daadkrachtig leidt, aan de vrouw die trouw blijft aan zichzelf en streeft naar haar eigen geluk.

Aan alle vrouwen die de wereld van morgen creëren.