News

30 juli 2019

Heerlijk en gezond: Balance chocolade

Het merk Balance creëert heerlijke guiltfree chocolade. Met meer vezels, meer smaak, en extra cacao is Balance méér dan een gewoon chocolademerk. Hun producten bieden een gezond chocoladealternatief aangepast aan jouw wensen. De verrukkelijke smaak zit ‘m in de fijne ingrediënten en niet in de suiker. Je proeft de liefde voor chocolade!

Balance is de afgelopen twintig jaar uitgegroeid naar een trots merk dat steeds innoveert met nieuwe smaken en combinaties. Er wordt intussen al in meer dan veertig landen van de chocolade genoten. De toekomt ziet er in elk geval heel chocoladekleurig uit!

100% chocoladeliefde

100% Chocolate Love is een uitbreiding van het Balance-assortiment waarin er geen gebruik gemaakt wordt van suiker of zoetstoffen. De chocolade wordt gezoet met vezels van de chicoreiwortel, wat zorgt voor een unieke smaak. Een stuk gezonder dan de gemiddelde chocoladereep die 40% suiker bevat en tóch minstens even lekker!

De voedingsvezels dragen bij tot een evenwichtige en actieve darmflora, je bloedsuikerspiegel blijft stabieler in vergelijking met reguliere chocolade en het aantal calorieën is lager. Het 100% Chocolate Love assortiment is geschikt voor diabetici, maar ook voor de standaard consument zijn de producten absoluut een meerwaarde.

Het trendy verpakte assortiment bestaat momenteel uit vier smaken: melkchocolade, pistache-, walnoot-, en amandelchocolade, pure chocolade en puur-sinaasappel chocolade.

 

Balance

Chocolade en proteïne in één heerlijk, verrassend product

De Balance proteïnerepen bestaan uit 20% whey proteïne en zijn gezoet met een combinatie van stevia (<1%) en maltitol (<10%). Beide zijn volledig natuurlijke zoetstoffen. Dit zorgt ervoor dat de repen in vergelijking met conventionele repen, die vaak meer dan 40% suiker bevatten, lekker zoet smaken en toch minder calorieën bevatten. Whey proteïne helpt spieren te herstellen en zorgt voor een snellere spieropbouw. Ideaal dus als tussendoortje voor mensen met een actieve levensstijl. De huidige beschikbare smaken zijn puur, puur-banaan en puur-blauwe bessen.

Balance

De heerlijke Balance producten zijn verkrijgbaar op Brussels Airport in de Walkthrough terminals A en B. Vergeet bij je volgende bezoek niet even binnen te springen voor jouw nieuwe favoriete zoete ge-zonde!