News

16 september 2019

De beste producten om je huid mee te verzorgen tijdens lange vluchten

Vliegen kan je huid uitdrogen en ervoor zorgen dat je teint er dof uit gaat zien. Het is belangrijk om je huid goed te behandelen voor, tijdens en na een vlucht zodat je er stralend en gehydrateerd uit blijft zien. Gelukkig zijn enkele van onze favoriete producten perfect om jezelf mee te verwennen tijdens het reizen.

Flight Essentials

Elizabeth Arden Eight Hour Cream: Een must-have in je handbagage

De bekroonde Eight Hour Cream van Elizabeth Arden is een holy grail beauty product voor veel stewardessen. De fantastische crème kalmeert, beschermt en hydrateert je huid tot wel acht uur lang! Het is een multifunctionele beauty balsem die ook gebruikt kan worden op je lippen, haar, wenkbrauwen, handen, nagels en nog veel meer. Make-up fanaten gebruiken de crème zelfs als highlighter. De Elizabeth Arden Eight Hour Cream is absoluut een must-have voor elke reiziger.

Prijs: 27,90€

 

Flight Essentials

Shiseido Travel-Exclusive Mist Duo: Een frisse en stralende huid tot 24 uur lan

Shiseido’s 24-Hour Defense Mist Duo is een exclusief product dat speciaal voor reizigers is ontwikkeld. De twee face mists zijn even hydraterend als een huidverzorgingscrème. De producten houden je huid gehydrateerd, soepel en stralend, zowel in de lucht als onderweg.

Prijs: 34,90​€

 

 

 

Flight Essentials

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask: Bye bye vermoeide en gezwollen ogen

Niemand wil op zijn bestemming aankomen met wallen. Gebruik tijdens je vlucht het Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask voor een frisse, uitgeruste oogopslag. Na amper tien minuten, zie je er uitgerust uit en zijn je fijne lijntjes vervaagd. Je huid wordt gehydrateerd als nooit tevoren!

Prijs: 74,50€ voor 8 eye masks

 

 

 

 

Clinique Moisture Surge Overnight Mask : Hydrateer, hydrateer, hydrateer

Wist je dat de lucht in het vliegtuig vrijwel even droog is als de lucht in de woestijn? Door het gebrek aan vocht in de lucht is het extra belangrijk om je huid goed te hydrateren. Clinique’s Moisture Surge Overnight Mask schiet je daarbij te hulp. Het diep hydraterende nachtmasker verrijkt je huid de hele nacht lang. Je wordt stralend wakker. De vakantie kan beginnen!

Prijs: 33,90€ voor 100ml

 

Flight Essentials