News

26 oktober 2020

Carolina Herrera

"Ik heb een verantwoordelijkheid tegenover de vrouw van vandaag – om ervoor te zorgen dat ze zich zelfverzekerd, modern en vooral mooi voelt."

The House of Carolina Herrera staat al drie decennia lang symbool voor de schoonheid van een opwindend leven en laat zich nog elke dag leiden door zijn typische stijl van gedurfde elegantie en moderne verfijning. 
Parfum- en modecollecties worden benaderd vanuit de perfecte combinatie van couturedetails en vrolijke, pittige energie. 

#GOODTOBEBAD

Good Girl is geïnspireerd op de unieke visie van Carolina Herrera inzake de dualiteit van de moderne vrouw: tegelijkertijd krachtig en speels, elegant en sexy. Lichte en donkere elementen combineren voor een verfijnd parfum van mysterieuze gratie, met tonen van heldere jasmijn en rijke cacao. De Good Girl is nooit bang om zichzelf te zijn en tart de verwachtingen van iedereen die ze ontmoet.  #GoodToBeBad

GOOD GIRL SUPREME

De Good Girl Eau de Parfum Suprême is intens verleidelijk en komt met een gedurfde nieuwe formule voor het iconische parfum Good Girl. Door het emblematische contrast van licht en schaduw een nieuwe invulling te geven, moedigt het ons aan om in contact te treden met ons rebels kantje, zodat we alle facetten van onze persoonlijkheid kunnen omarmen. Zoals Carolina A. Herrera, Creative Director of Beauty, het zelf uitdrukt: "It's so good to be bad!".
 
Good Girl Eau de Parfum Suprême breekt met alle parfumregels en vindt zijn geurfamilie opnieuw uit. Lekkere sappige bessen vloeien over in de afrodiserende persoonlijkheid van intense Egyptische jasmijn, terwijl romige tonkabonen en sprankelende vetiver het geheel een moderne twist geven.
 
De stiletto van Good Girl, een verfijnde combinatie van haute couture-esthetiek en technische expertise, wordt naar glinsterende nieuwe hoogten gebracht met een betoverend degradédesign van zwart naar glitter.