De wereldleider in reisbenodigdheden

Een dynamisch en sterk netwerk

Met een omzet van 1,1 miljard euro in 33 landen in 2020 zijn wij wereldwijd marktleider en expert in reisbenodigdheden. Dankzij onze uitgebreide portfolio van eigen en partnermerken dekken we alle behoeften van onze reizigers:

Gemak: we ontwikkelen one-stop-shop concepten en bieden een breed scala aan producten, van pers, tijdschriften en boeken, eten en drinken, souvenirs en sigaretten tot elektronica, reisaccessoires en verzorgingsproducten. Relay is ons nummer één convenience-merk en het wereldwijd toonaangevende convenience-merk voor reisbenodigdheden met 1.120 winkels. We werken ook samen met innovatieve en gerenommeerde merken zoals TripAdvisor, 7-Eleven en Today. We richten ons op specifieke convenience-segmenten, zoals pendelaars, dankzij eigen merkconcepten zoals 1 Minute en Hubiz.

Souvenirs: we bieden concepten aan die diep geworteld zijn in de cultuur van elk platform, via ons eigen souvenirmerk, Discover, en door de ontwikkeling van gespecialiseerde concepten op maat, zoals de Tour Eiffel-boetieks in Parijs, de Sydney Opera House-winkel, en de officiële All Blacks-winkel op de luchthaven van Auckland.

Elektronica: wij hebben het elektronicaconcept Tech2Go ontwikkeld. We werken ook samen met lokale industrieleiders zoals Fnac of Virgin in geselecteerde markten.

Eigen merken

hubiz fr

Relay

De beste one-stop-shop oplossing

Tripadvisor

De reiswinkel for elke reiziger

De TripAdvisor-winkel is een uniek concept dat het toonaangevende en meest vertrouwde digitale reismerk combineert met een handige one-stop-shop voor alles wat een reiziger nodig heeft. De missie van de TripAdvisor-winkel is om reizigers te helpen hun reis te maximaliseren door een handige manier te bieden om reisbenodigdheden te kopen gaande van kranten, tijdschriften, boeken, souvenirs en reisaccessoires tot eten en drinken. Het aanbod is aangepast aan het lokale consumentengedrag en de lokale trends, met een constante nadruk op herkomst en kwaliteit.

All Blacks

Beleef je passie voor New Zealand Rugby!

New Zealand Rugby opende de eerste officiële All Blacks-winkel van het land in samenwerking met Lagardère Travel Retail op de luchthaven van Auckland.

De 80 m² grote winkel is ontworpen om je onder te dompelen in de "kracht en passie" achter de All Blacks. Een in het oog springende led-ingang nodigt het winkelende publiek uit om een Wall of Champions en een virtual reality Haka 360-ervaring te beleven en een groot zilverkleurig varenontwerp aan het plafond te bekijken. De winkel verkoopt kleding, truien, rugbyballen, geschenkartikelen en andere All Blacks-licentieproducten.

Discover

Een concept gericht op plaatsbesef en lokale cultuur

Franchise

Word franchisenemer van Lagardère Travel Retail

Lagardère Travel Retail biedt de mogelijkheid om zijn verschillende winkelketens in het buitenland in franchise te geven en daarbij gebruik te maken van de lokale expertise van potentiële partners met onze commerciële ondersteuning, voor wereldwijd gerenommeerde merken zoals Relay.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van franchisemogelijkheden of meer informatie wil, dan kan je contact met ons opnemen.

Relay VIP-programma

Vertrouw op Relay en word beloond

VIP Pass fr

De Relay-app is de reisgenoot waar alle reizigers op kunnen vertrouwen op de luchthaven en het treinstation! Ons VIP-programma stelt klanten in staat om te profiteren van unieke en exclusieve promoties en permanente kortingen op geselecteerde categorieën, direct op hun smartphone.

Reizigers worden aan al deze voordelen herinnerd wanneer ze in de buurt komen van een Relay-winkel. In Hong Kong is dit programma toegankelijk via WeChat voor nog meer gemak.